Gezondheidscentrum Dijkweg, Dijkweg 127, 2675 AC Honselersdijk, 06 46446055

Toen ik van maat XXL naar maat s/m ging..

Ik was op het punt beland dat ik alsmaar zwaarder werd, (afvallen dus niet lukte!!!) ondanks een redelijk gezond eetpatroon maar wel met het idee hebbende dat ik iets verkeerds deed!

Ik koos voor jou omdat het onder medische begeleiding was, ik een stok achter de deur nodig had, mijn bezoek aan andere professionals zoals diëtistes niet succesvol was, evenals andere methodes die ik geprobeerd had.

Je aanpak beviel mij goed. Je hebt verstand van zaken, weet waar je over praat, geeft goede tips, stond altijd voor me klaar, je bent niet veroordelend en bovendien enthousiast.

Ik was in het begin sceptisch, dat weet je. ‘Dat gaat mij toch niet lukken’. Maar na de 1e kilo die er vrij snel af ging, raakte ik ook enthousiast en het motiveerde mij om door te gaan. Ik vond het in het begin erg moeilijk om creatief met eten om te gaan. Ook daarin gaf je tips en zei dat het allemaal goed kwam, want ik raakte beetje in de stress ervan.

Door ervaringen in de groep te delen, ook recepten, werd het steeds makkelijker en leerde ik anders omgaan met eten en mijn gedrag hierin.

Eerst vrat ik, nu eet ik bewust!! Gezond én toch lekker…

Toen ik van maat XXL naar maat s/m ging, was ik trots als een pauw en zat lekkerder in mijn vel. Nog steeds als ik mensen hoor zeggen ‘Wat een slank lijf heb je toch, ik ben jaloers’, dan ben ik erg blij dat ik de stap genomen hebt!

Monique