Gezondheidscentrum Dijkweg, Dijkweg 127, 2675 AC Honselersdijk, 06 46446055

Ik werd richting de overgang alleen maar zwaarder.

Ik ben 49 jaar en werd (richting de overgang) alleen maar zwaarder. Ik wilde afvallen, maar had werkelijk geen idee hoe. Ik kwam op facebook een berichtje tegen van Hester en het programma van Cure4Life waarmee zij o.a werkt. Wat mij aansprak in dat programma is het feit dat je persoonlijk wordt begeleid en dat er geen poeders of maaltijdvervangers aan te pas komen.

Ik heb mij aangemeld voor een intakegesprek bij Hester en er was direct een klik. Ze kijkt met een brede blik naar gezond zijn en bekeek wat bij mij paste. We zijn aan de slag gegaan. Mijn oude voedingspatroon werd afgebouwd, mijn nieuwe werd gefaseerd opgebouwd. En inderdaad, ik viel af en dat zette zich door! Na een aantal maanden ben ik in totaal bijna 15 kilo afgevallen. Wat ik plezierig vind is dat ik altijd terug kon vallen op Hester. Zij keek niet alleen naar mijn voeding maar ook naar mijn slaappatroon, de mate waarin ik ontspanning vond en andere factoren die invloed hebben om mijn welzijn. Heel leerzaam en fijn om daarin gecoacht te worden!

Nu ben ik een jaar verder en nog altijd op mijn streefgewicht. Mijn voedingspatroon is blijvend veranderd en daar ben ik heel blij mee!

Nooit gedacht dat dit mij zou lukken! Esther